Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Fråga och få svar av våra experter!

Varje vecka svarar apotekaren, doktorn, gynekologen, psykologen, juristen och veterinären på läsarfrågor. Det är enkelt att skicka in en fråga och alla frågor som besvaras publicerar vi både i tidningen och här online på nätet. Tänk på att alla frågor inte kan besvaras och att det kan dröja innan de publiceras.

Annons

Apotekaren

Fredrik Hed är apotekare och medicinjournalist och besvarar dina frågor om naturläkemedel och växtbaserade läkemedel direkt i tidningen och på webben!

Apotekarens senaste svar:

Fler frågor och svar

Doktorn

Doktor Lennart Skoog är verksam inom öppenvården. Han tycker det är viktigt att se hela människan. Om du har ett medicinskt problem är du välkommen att skriva till honom. Berätta så utförligt du kan om dina symtom.

Doktorns senaste svar:

Fler frågor och svar

Gynekologen

Hemmets Journals gynekolog, Kristina BillbergKristina Billberg är gynekolog och arbetar inom öppenvården och på ungdomsmottagningen i Ängelholm. Åren som läkare har lärt henne att svara rakt och enkelt och det gör hon även när hon svarar på Hemmets Journal-läsarnas frågor.&

Gynekologens senaste svar:

Fler frågor och svar
Annons

Hundvetaren

Hasse Norling är Hundsajtens expert på hundens beteende. Hasse är utbildad hundinstruktör och arrangerar valpkurser, aktiveringskurser m m i privat regi. Han har utbildat sin groenendaeltik Conti till lydnadschampion och dessutom tävlat två svenska mästerskap i lydnad med henne.

Du kan ställa frågor till Hasse om hundens beteende och om problem med uppfostran och dressyr. När det gäller hundens sjukdomar ställs frågorna till Veterinären.

Hundvetarens senaste svar:

Fler frågor och svar

Juristen

Peter Samuelsson, Hemmets Journals juristVem kommer att få ärva mig? Hur skriver jag ett samboavtal? Hur går en bodelning till? Dessa och många andra familjerättsliga frågor kan vår jurist Peter Samuelsson svara på.

Juristens senaste svar:

Fler frågor och svar

Kattvetaren

Ylva Stockelberg är Kattsajtens expert på kattens beteende. Ylva har skrivit ett flertal kattböcker. Den första kom ut 1997 och sedan dess har det kommit sju böcker till. Hennes senaste är en bok om katter, skriven för barn, ”Katter för kiddies”.

Du kan fråga Ylva om allt som har med katter och katters beteende att göra, men frågor som har med kattens sjukdomar tar Veterinären hand om.

Läs mer om Ylva Stockelberg här!

 

Kattvetarens senaste svar:

Fler frågor och svar

Veterinären

Hemmets Journals djurdoktor, Erik LundbergERIK LUNDBERG är veterinär med specialisering på katt och hund. Har du frågor som rör ditt husdjurs hälsa är du välkommen att skriva till honom här.

Alla besvarade frågor publiceras både i tidningen och på internet. Tänk på att alla frågor inte kan besvaras, och att eventuellt svar dröjer minst sex veckor.

Läs mer om Erik Lundberg här!

 


 

Veterinärens senaste svar:

Fler frågor och svar - Katt
Fler frågor och svar - Hund

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog

Efterlysningen

Tappat kontakten med någon? Sök bland våra efterlysningar!

Tarottorget

Vill du veta vad framtiden bär?

HJ på Instagram

Instagram Vi finns på Google+

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.