Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Apotekaren

Fredrik Hed är apotekare och medicinjournalist och besvarar dina frågor om naturläkemedel och växtbaserade läkemedel direkt i tidningen och på webben!

Annons

Senaste frågan

Vilka piller är bäst?

Jag är 66 år, tar en tablett omega 3 (VitoMaris) och en tablett kalciummagnesium (CalMag) per dag. Nu har jag övertalats att prova vitamin K2 (K2 Extra) för att "frakta bort kalcium från blodkärlen och in i skelettet". Man sa att det K2 som min omega 3 innehåller inte räcker, utan jag riskerar få…
Apotekaren senaste svar »
Sök bland Frågor & Svar

Frågor & svar

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog

Efterlysningen

Tappat kontakten med någon? Sök bland våra efterlysningar!

Tarottorget

Vill du veta vad framtiden bär?

HJ på Instagram

Instagram Vi finns på Google+

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.