Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Juristen

Peter Samuelsson, Hemmets Journals juristVem kommer att få ärva mig? Hur skriver jag ett samboavtal? Hur går en bodelning till? Dessa och många andra familjerättsliga frågor kan vår jurist Peter Samuelsson svara på.

Annons

Senaste frågan

Min fru säger nej till skilsmässa!

Nu när yngsta barnet har blivit myndigt och flugit ut ur boet blev det tomt hemma och både min hustru och jag började prata om innehållet i vår relation. Detta ledde till att jag flyttade ur lägenheten och vi var överens om att vi gemensamt skulle ansöka om äktenskapsskillnad. Men när jag skicka…
Juristen senaste svar »
Sök bland Frågor & Svar

Frågor & svar

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog

Efterlysningen

Tappat kontakten med någon? Sök bland våra efterlysningar!

Tarottorget

Vill du veta vad framtiden bär?

HJ på Instagram

Instagram Vi finns på Google+

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.