Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Hemmets Journal störst i Sverige på korsord!

3
Tävla & vinn
Visste du att Hemmets Journal från och med det senaste numret är störst i Sverige på korsord? Hurra! Chefredaktör Håkan Ström berättar mer om vår jättesatsning!

Kära läsare!

Detta är en mycket glad dag för mig och för hela redaktionen på Hemmets Journal. I detta nummer startar vi en riktigt rejäl storsatsning på korsord. Varje vecka kommer Hemmets Journals kryssbilaga att vara 24 sidor tjock. Därmed blir vi störst i Sverige på korsord! Varje vecka året runt! Ingen annan veckotidning kommer i närheten!

Varför gör vi denna jättesatsning?
Jo, alla våra läsarundersökningar säger samma sak: Läsarna vill ha fler korsord.

Men, och detta är mycket viktigt, vår satsning på fler korsord sker inte på bekostnad av övriga artiklar i Hemmets Journal! Det blir precis lika mycket intervjuer med spännande människor, matrecept, romaner (och allt det andra älskade innehållet) som vanligt! Tack vare satsningen på kryssbilagan blir Hemmets Journal 8 sidor tjockare varje vecka.

Du kommer alltså få mer för pengarna!

Håkan Ström, chefredaktör Hemmets Journal.

 

Jag hoppas att du är nöjd och välkomnar alla synpunkter och åsikter.

Skriv brev, mejla eller ring till mig.
Adress: Håkan Ström,
Hemmets Journal, 205 07 Malmö.
Mejl: hakan.strom@egmont.se
Telefon: 070-346 57 80

Jag kommer att redovisa era synpunkter i ett kommande nummer.

Trevlig fortsättning på hösten
och vänliga hälsningar

Håkan Ström, chefredaktör Hemmets Journal

 

 

 

Håkan Ström, chefredaktör

Publicerad: 2015-09-30

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

3
30 sep 2015 17:27

Kul med flera kryss nu när man är pensionär. Tack Hemmets Jurnal 

30 sep 2015 18:50

Varför kommer inte korsorden i samma ordning när man ska skicka in på datorn som dom är på kupongen i tidningen? Det är ju till att krångla till det i onödan. Upptäckte att jag skrivit fel svar på två ställen när jag skickat mina lösningar eftersom jag var ouppmärksam.

 

1 okt 2015 16:35

Hej! Självklart är tanken att kryssen ska komma i samma ordning som på kupongen i tidningen. Tyvärr har ordningen på de två sista kryssen blivit förväxlad på den första kupongen och tyvärr går det inte att ändra i efterhand. Vi beklagar detta!

Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, egen blogg, eget fotoalbum och mycket mer

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.