Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Stor fototävling: Finaste hundbilden!

Nu kan du inte längre ladda upp dina bilder. I Hemmets Journal nr 21, som kommer ut den 19 maj 2016 presenterar vi de 10 bilder som juryn utsett till finalister. Därefter är det upp till Hemmets Journals läsare att rösta fram vinnaren!

Nu är det dags att leta fram din finaste hundbild, eller kanske plåta en ny! Hemmets Journals stora hundfototävling 2016 är igång. En hotellhelg – med hund – väntar på vinnaren.

 

En härlig kompis. En kamrat under jakten. En i gänget på tullen eller polisen. Familjens kelgris. Den synskadades ögon. Inga andra djur betyder så mycket för så många som hunden. Och alla vi som älskar hundar har lådor eller datorer fulla av bilder på våra bästa vänner. Nu vill vi på Hemmets Journal se dessa bilder. Därför utlyser vi jakten på Sveriges bästa hundfotografier.

 

Reglerna är enkla:

* Bildmotivet ska innefatta minst en hund.

* Fotografen ska vara amatör.

* Om någon annan än du har tagit bilden måste fotografen vara tillfrågad.

 

Enklare kan det inte bli! En jury, bestående av chefredaktör Håkan Ström, reportagechef Joakim Norling och redaktör Johan G Rystad får glädjen att välja bland bidragen. De bästa bidragen blir sedan föremål för en läsaromröstning. Det är ni, kära läsare, som har avgörandet i er hand!

 

Hundhotellet

Vinsten: en hotellhelg för dig och din hund

Två vinnare av Hemmets Journals hundfototävling får ett fantastiskt pris från Park Inn by Radisson! Du, din vovve och ytterligare en person får chansen att spendera en helg på antingen Park Inn by Radisson Malmö eller Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad.

 

Detta ingår i vinnarpaketet:

Två övernattningar på Park Inn by Radisson Malmö eller Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad inklusive frukostbuffé.

En tvårätters middag i hotellets restaurang RBG Bar & Grill.

Goodie-bag till din vovve!

Resan till hotellet står du för själv.

Park Inn by Radisson

Senast den 4 april 2016 måste vi ha ditt bidrag.

Ytterligare åtta hundfoton belönas med tröstpriser i form av Trisslotter. Varje vinnare får tre lotter var.

I Hemmets Journal nr 21, som kommer ut den 19 maj 2016 presenterar vi de 10 bilder som juryn utsett till finalister. Därefter är det upp till Hemmets Journals läsare att rösta fram vinnaren!

Alla uppladdade bilder:

Inga träffar

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.