Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Uppdaterade tävlingsregler för nya kryssen

Tävla & vinn
Vi lovade att lyssna på era synpunkter - och det har vi gjort. Här är nya ändringen i våra kryss.

Hej,

Vi har fått många kloka synpunkter på Hemmets Journals nya 24-sidiga korsordsbilaga. Jag kan berätta att de allra flesta som hört av sig har varit mycket glada över att det nu blir fler sidor och fler korsord. Istället för 16 sidor blir det ju nu 24 sidor varje vecka!

Håkan Ström, chefredaktör Hemmets Journal.

Den enda kritik som vi har fått gäller lösningsorden. Många upplever det som negativt att man inte ska behöva lösa hela korordet. Det känns lite "fusk" att man bara behöver lösa de delar av krysset där de rosa lösningsrutorna ligger. Många upplever också att det inte blir lika roligt att fortsätta lösa ett korsord när man väl har kommit så långt att man har lösningsordet. Man tappar lite av motivationen att fylla i alla rutorna.

Jag lovade i tidningen att lyssna på synpunkter och det ska vi naturligtvis göra. Vi kommer nu att införa ett nytt sätt att premiera dem som löser HELA korsorden. Det blir två vinstgrupper.

1. Tävlande med lösningsord. Dessa går in på vår hemsida hemmetsjournal.se och lämnar sitt svar.
2. Tävlande som löst HELA korsordet. Precis som tidigare skickar man in de kryss man tävlar med i ett kuvert (eller hela kryssbilagan om man så önskar).

 

Vi kommer att lotta ut vinster bland dessa två grupper enligt fördelningen 50/50.

Du som föredrar att skicka in korsord per brev kan naturligtvis även lämna ditt svar (lösningsord) på vår hemsida. På så sätt får du dubbla vinstchansen!

Dessutom kommer veckans storvinst (lotter för 500 kr) enbart att dras bland de läsare som tävlar med hela korsord.

Jag hoppas att denna lösning ska göra dig nöjd!

Vänliga hälsningar

Håkan Ström, chefredaktör Hemmets Journal

 

 

 

Håkan Ström, chefredaktör

Publicerad: 2015-10-10

Relaterade artiklar

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, egen blogg, eget fotoalbum och mycket mer

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.