Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Slutar min man att dricka?

Hej Benny

Efter ett långt äktenskap verkar jag ha kommit till vägs ände. De sista ljuva åren ser vi inte till. Makens alkoholproblem har eskalerat efter pensioneringen. Äter, dricker, sover. Vad göra?

Ser du någon ljusning. Får jag något liv efter detta? Ska jag lämna min man?

Madonna
Benny svarar:

Om elden i spisen slocknar, går det inte att få fyr igen. Du lever i en slocknad relation sedan flera år. Har du inte ställt dig frågan, varför lever jag kvar med en man som älskar flaskan mer än mig?

Han är nöjd med sitt liv, medan du inte lever något liv alls. Du upplever en stor ljusning om du lämnar honom, ditt hjärta blir lätt. Då får du möjlighet att träffa en ny man och eftersom du är en smart kvinna blir ni särbor.

Det är en underbar man med vackra, gröna ögon. Han lever sunt, cyklar, promenerar, joggar, har spelat tennis i sin ungdom. Så Madonna, då ska du lämna madonnarollen och möta kärleken! Lycka till!

Kram Benny

Livsguiden Bennys senaste svar:

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.