Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Fråga Heikki om vad du vill!

Heikki Vesa är en av Sveriges mest respekterade siare och astrologer. Här kan du konsultera honom och fråga om precis vad du vill. När Heikki fått din fråga tar han fram sina spåkort och lägger en stjärna bara för dig. Precis som om du hade suttit mitt emot honom. Om du först vill se ett exempel på hur ett Fråga Heikki-svar ser ut, kan du klicka här.

 

Pris: 395 kr per beställning

(En beställning kan innehålla flera frågor men frågor som tillkommer efter att svaret har levererats räknas som ny beställning!)

Svar via e-post

(Om svar önskas via vanlig brev tillkommer en avgift på 30 kr för porto och hantering.)

För närvarande är det inte möjligt att betala med kort. Vi har därför tagit bort faktureringsavgiften vid beställning mot faktura. (Normal faktureringsavgift: 29 kr.)

Observera att det bara är möjligt att beställa om du har ett svenskt personnumer.

 

Leveranstid:

2-6 dagar (e-post)

1-2 veckor (vanlig post)

 

För närvarande går det tyvärr inte att beställa Fråga Heikki pga problem med betallösningen.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.